Answer:
There are 60 more girls

Answer:
### Final answer:

### Explanation:

### Learn more about Ratios here:

There are 420 students divided into 7 parts due to the ratio of girls to boys being 4:3. With one part totaling 60 students, there are 240 girls and 180 boys. Thus, there are** 60 **more girls than boys.

To solve this problem, you need to understand the concept of ratios. In this case, the ratio of girls to boys is 4:3. This means that for every 4 girls, there are 3 boys. If we add the two parts of the ratio together, we get 7 parts. This means that the total number of students, which is **420**, is to be divided into 7 parts.

So, one part of this ratio is equal to 420 divided by 7, which equals 60 students. Since the ratio claims there are 4 parts of girls and 3 parts of boys, to find out the numbers of girls and boys, we multiply each part of the ratio by 60. Hence, the total number of **girls** is 4 multiplied by 60, which equals 240 and the number of boys is 3 multiplied by 60, which equals 180.

Therefore, the difference in number between girls and boys is 240 minus 180, which equals 60. So there are 60 more girls than boys.

#SPJ2

3 (w +6 ) = 3w + 18O Distributive PropertyOCommutative PropertyO Associative PropertyO Transitive Property

PLEASE ANSWER!!!!!!!! Which system of equations does this graph represent? Linear graph and parabola. They intersect at 2, negative 1 and negative 3, 4 (1 point) A. y = x2 − 5 y = −x + 1 B. y = x2 − 5 y = −x − 1 C. y = x2 + 5 y = −x + 1 D. y = x2 + 5 y = −x − 1

What is the maximum height of the basketball when the player passes the ball to someone? Initially, the ball moves at a speed of 12m/sec at an angle with respect to the horizontal of 45 degrees. Is it possible that other player standing 8m away is able to catch the ball without any bounces?

The skip interval in systematic random sampling is computed by dividing the number of potential sampling units on the list by the desired sample size .O TrueO False

Give B (-4,-6) under which selection is B'(4,6)?

PLEASE ANSWER!!!!!!!! Which system of equations does this graph represent? Linear graph and parabola. They intersect at 2, negative 1 and negative 3, 4 (1 point) A. y = x2 − 5 y = −x + 1 B. y = x2 − 5 y = −x − 1 C. y = x2 + 5 y = −x + 1 D. y = x2 + 5 y = −x − 1

What is the maximum height of the basketball when the player passes the ball to someone? Initially, the ball moves at a speed of 12m/sec at an angle with respect to the horizontal of 45 degrees. Is it possible that other player standing 8m away is able to catch the ball without any bounces?

The skip interval in systematic random sampling is computed by dividing the number of potential sampling units on the list by the desired sample size .O TrueO False

Give B (-4,-6) under which selection is B'(4,6)?

The **system **of **equations **for the ages of Wendi and Zaviel can be obtained as x = y + 6 and x + y = 30 respectively.

A **system **of **linear equations **is a group of equations having same number of variables and degree.

For the n number of variables n number of equations are required.

On the basis of number of solutions a system of equations can be classified as consistent and inconsistent.

Suppose the age of Wendi and Zaviel be x and y respectively.

Then, the **equation **for their **age **can be written as,

x = y + 6

And, the equation for the sum of ages is given as,

x + y = 30

Hence, the **equations **that represent the given case are x = y + 6 and x + y = 30 respectively.

To know more about **system of equations **click on,

#SPJ2

For Wendy’s age you can’t do 30-6=24 and then for Zaviel’s you can do 24-6=18 so Wendy is 24 years old and Zaviel is 18 years old.

30-6=w

W-6=z

30-6=24(w)

24-6=18(z)

30-6=w

W-6=z

30-6=24(w)

24-6=18(z)

Answer:

148.80

Step-by-step explanation:

Take 126.44 multiply by 60 months equals 7586.40

Take 103.30 multiply by 72 months equals 7437.60

Subtract 7437.60 from 7586.40

The total payback for Option A would be $7,586.4 and for Option B it would be $7,437.60. The difference of $148.8 indicates the savings Sky would have by choosing Option B over Option A.

Firstly, to calculate the total payback for each loan, you multiply the number of **payments** by the monthly payment amount. For Option A, that's 5 years times 12 payments per year, times a monthly payment of $126.44. Which gives us a total payback of 5 * 12 * 126.44 = $7,586.4. Next, calculate the payback for Option B in the same way: 6 years times 12 payments per year, times a monthly payment of $103.30. Which gives us 6 * 12 * 103.30 = $7,437.60.

Then, we subtract the total payback of Option B from that of Option A to find the **savings**: $7,586.4 - $7,437.60 = $148.8. So, by choosing option B, Sky would save $148.8.

#SPJ2

9514 1404 393

**Answer:**

y = 55°

**Step-by-step explanation:**

You know the sum of angles in a triangle is 180°. So, ...

25° +30° +x = 180°

And, you know a linear pair of angles totals 180°:

x + y = 180°

Substituting for 180°, we have ...

25° +30° +x = x + y

Subtracting x from both sides, we get a relation that is useful to remember:

25° +30° = y

** y = 55°**

_____

This relation is usually described as ...

** An exterior angle is equal to the sum of the remote interior angles**.

Answer:

11.725%

Step-by-step explanation:

Given that :

True value = 0.904 seconds

Measured time = 1.010 seconds

Experimental error :

(|measured value - True value | / true value) * 100%

(|1.010 - 0.904| ÷ 0.904) * 100%

= 0.106 / 0.904 * 100%

= 0.1172566 * 100%

= 11.725%

**Answer:**

11.725%

**Step-by-step explanation:**

6 tens =

9 tens =

12 tens=

10 elevens=

**Answer:**

see below

**Step-by-step explanation:**

6 tens = 6 * 10 = 60

9 tens =9* 10 = 90

12 tens=12 * 10 = 120

10 elevens=10 * 11 = 110

A. 14

B. 6.2

C. 22

d. 5.5

**Answer:**

d. w is 5.5 units

**Step-by-step explanation:**

So d is correct.